Thursday, May 10, 2007

Prima dragoste nu se uita niciodata !

Asa e. Indiferent cate femei ai in toata viata, prima care te-a facut sa zbori si sa simti gustul iubirii, ramane piatra de temelie. Pe toate le vei compara cu ea, cel putin o perioada destul de lunga. Vei cauta tot timpul pe alta asemanatoare ei, dar mai buna, mai upgradata. La fel e si in publicitate. Prima agentie, primul director de creatie, primul account, primul manager.... Nu se uita. Si observ ca la fel ca in dragoste, tind sa gasesc ceva care sa semene cu "prima agentie", si oamenii sa fie la fel ca cei cu care am lucrat prima data intr-o agentie. Indiferent unde voi ajunge, indiferent ce voi reusi sa fac, nu va fi la fel. Gustul dulce-acrisor de Iasi si de Advero imi rasare in minte de fiecare data cand fac un remember. Imi pare rau ca nu a durat mai mult. S-a terminat repede si brusc. Poate ca orgoliile nu duc la chestii constructive. Oricum, a fost frumos, si acum le povestesc tuturor despre prima mea dragoste, o moldoveanca one of a kind ...

7 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Din cite stiu eu, prima ta agentie a fost Agency ONE si nu Advero. Sau ma insel?

3:02 PM  
Anonymous radu said...

Te inseli.

2:50 AM  
Blogger Cristian said...

Draga Anonymus, banuiesc ca la mine te refereai, dar eu nu sunt chiar asa de sentimental...

3:19 AM  
Blogger Cristian said...

si inca o chestie; ar fi imposibil sa pararesc Advero, nu crezi?

3:21 AM  
Anonymous Anonymous said...

O furtuna intr-un pahar de apa intre designeri de mana a treia la agentie penibila. Fitze insa cat se poate. Poate asta e succesul si nu il inteleg eu. Scuze, nu am putut sa ma abtin dupa vizualizarea portofoliului de la Advero.

3:49 AM  
Blogger piranha said...

furtuna-i mata, fraiere! eu am aproape un an de cand nu mai lucrez la advero. lucrez in bucuresti la mercury, dupa ce am trecut pe la cateva agentii mari pe care le-am refuzat din diferite motive. dak vrei sa stii, multa lume din bucuresti stie de advero, si are o impresie buna, gras prost ce esti. agentzia ta de cacat e un floc in fata pulii.
P.S: nu te-a obligat nimeni sa intri pe blog si sa citesti ceea ce spun eu despre sentimentele mele fata de advero. dak tot ai intrat taci in pula mea din gura, si nu te mai lua degeaba de oameni.

3:22 PM  
Anonymous Anonymous said...

da.. ultima creatie 7est spune tot de advero :)))))))))))

12:39 AM  

Post a Comment

<< Home