Tuesday, October 03, 2006

http://mironescu.blogspot.com/

Din blog in blog, precum o albinuta pe un camp cu flori la inceput de vara, am ajuns pe acest blog. Si am crezut ca mor. Intoxicat. Creatorul lui analizeaza total "dezinteresat" si mai ales "impartial" lucrarile unor colegi de breasla. Si multa lume il sustine si impreuna fac un cor de pupaciosi in locuri dosnice. Nu asta ar fi problema ca na, respectam minoritatile sexuale in tara noastra in curand europeana cu acte in regula. Ma deranjeaza ca in schimb, critica proiecte care sunt prea mult pentru ei, pe motive gen "nu imi place mie" sau nu ii place aluia: "Acesta este logoul Cupei Mondiale la fotbal de anul acesta, din Germania. Un logo mai mult decât încărcat şi care după cum zice Erik Spiekermann (unul din fondatorii MetaDesign) nu face deloc cinste designului german, de mare tradiţie, "it's just embarrassing".Când am văzăt prima dată acest logo am crezut că s-a schimbat locaţia evenimentului pe continentul asiatic." Probabil ca domnul Spiekermann mi-ar putea explica cu argumente pertinente afirmatia sa, dar pana atunci mie imi place. Ptr ca e pe gustul meu si ptr ca am avut ocazia sa citesc un articol de 2 pagini despre acest proiect intr-o revista care de obicei le spune bine (Communication Arts).
Revenind la autorul acestui blog si gasca respectiva, lauda diverse proiecte locale gen Artera: "Pe la începutul lunii am zărit în oraş câteva maşini colate care mi-au atras atenţia (am reuşit ieri să le şi fac o poză). Maşinile erau de la „Artera”, un nou brand apărut în domeniul instalaţiilor, materialelor de construcţii. Mi-a plăcut numele. El sugerează importanţă vitală şi continuitate. În plus, sună bine. Drept e că numele ar merge şi în domenii ca cel auto, cel medical sau comunicaţii." Afirmatiile lui "dezinteresate" ma pun pe ganduri: oare un nume de brand ar trebui sa se potriveasca la 4 domenii total diferite, sau la unul si bun?
Sunt multe post-uri si comentarii nostime pe blogul respectiv si vi-l recomand.
Sunt convins ca dupa acest post al meu, Advero va fi la loc de cinste pe blogul respectiv, alaturi de World Cup 2006.

49 Comments:

Blogger Adrian Mironescu said...

Salut. Incerc sa fiu cat mai impartial si obiectiv. Blogul e insa despre un domeniu care tine mult de subiectivism. Prin urmare imi spun opinia. Esti prea rautacios in ce ai afirmat si asta degeaba.
Blogul e personal si am dreptul, de exemplu, sa spun ca nu imi place logo-ul ales pentru Cupa Mondiala si ca imi place mai mult varianta celor de la Hesse. De Artera nu am zis ca e o identitate grozava. Am zis si ce parti slabe si parti bune are, in opinia mea. Am zis ca numele trebuia ajutat de design ca sa poata exprima domeniul. Despre parerea ta "oare un nume de brand ar trebui sa se potriveasca la 4 domenii total diferite, sau la unul si bun", nu consider necesar ca un nume sa se potriveasca unei singure categorii(vezi Orange, Apple).
Anyway, voi mai promova id-uri care apar in Iasi. Imi doresc sa apara lucrari cat mai de calitate. E benefic pentru toata lumea, mai ales pentru ochii nostri.
Incheind cel mai lung comentariu pe care l-am facut pana acum pe un alt blog, iti spun ca nu ajunge Advero alaturi de logoul CM. Totusi ai exagerat degeaba.

12:51 AM  
Anonymous Anonymous said...

Desi consider ca singura mea problema e ca sunt perfect, constat acum ca am citit ce ai scris ca am 2 probleme. Nu sunt de acord cu multe din ce ai scris, ma refer la Adrian Mironexcu, asta. Una ar fi ca designul nu trebuie sa fie subiectiv. Dak ai fi facut studii de specialitate si nu ai fi invatzat dupa ureche, ai fi invatat asta in scoala. Trebuie sa fii cat mai obiectiv cu putinta pentru a putea satisface nevoile tuturor consumatorilor. nu trebuie sa creezi pentru tine. Dak vrei sa creezi pt. tine fa pictura sau sculptura. Aici, in design tre sa vinzi. Ca sa vinzi tre sa te adresezi in mod corect consumatorilor. Sa le dai ceea ce cauta nu ceea ce crezi tu ca vor. A doua ar fi ca atunci cand critici ceva tre sa fii intrebat. Si chiar si asa tre sa aduci argumente, sa explici optiunile tale. Dar ca sa aduci argumente de ordin tehnic si moral tre sa stii ce sa spui. Si tu nu stii. Vorbeste gura fara tine, asa cum se intampla la multi altii care in cercul lor mic , in universul lor de bullshit, discuta intre ei crezandu-se buni si analizand lucrari pe care ei nu o sa ajunga niciodata sa le faca. Poate ar trebui sa incerci sa faci tu o identitate pentru campionatul mondial. Sa vezi ce iti iese. Dupa ce am vazut in portofoliul tau nu cred ca o sa iti iasa ceva inafara de ochii din cap. Si cand o sa ai ceva prezentabil atunci sa vorbesti. Hai ca te salut respectuos! Nu fi suparat, nu toata lumea poate sa faca design. Poate esti bun la altceva..

3:05 AM  
Blogger Adrian Mironescu said...

Bine ca esti tu perfect si bine ca ai facut studii de design in scoala. Sunt convins ca ai avut de la cine invata si de asta stii tu asa de multe. Esti cumva in SDPR?
Dupa cum am spus, incerc sa fiu cat mai impartial si obiectiv. Faptul ca nu imi impartasesti opiniile e problema ta. Nu am avut niciodata pretentia ca sunt detinatorul adevarului, asa ca tine. E dreptul meu insa sa imi exprim opiniile, mai ales ca nu o fac radical ci incerc sa vad si partile bune si pe cele rele. Asta e ideea blogului.
Voi face un update la portofoliu. Asta da, caci are mai bine de un an jumatate. Ma judeci gresit si prea superficial.
Sa traiesti!

4:54 AM  
Anonymous Anonymous said...

Eu nu am inteles o chestie : ce treaba au cei de la advero cu proiectul artera ?

12:59 PM  
Anonymous Anonymous said...

domnule de la ADVERO, arata-ne si noua un singur proiect de-al vostru care sa se poata numi "design" si o sa ne inclinam cu respect. Pana atunci, sa vorbesti ramane cea mai facila experienta si cea mai scurta cale de a te baga in fata. Daca e sa vedem ce se mai intampla prin IASI, exista freelanceri care lucreaza de nici un an si care se pot mandri cu un portofoliu mai inchegat si mai inspirat.

singura treaba pe care cei de la ADVERO o au cu proiectul ARTERA e ca il analizeaza sa invete cum se face design.

11:31 PM  
Blogger Cristian said...

Advero nu face "design", Advero face advertising. Este o mare diferenta pe care o inveti la scolile de specialitate. Pe langa asta, nu cred ca e corect sa judec un proiect prin prisma lucrarilor Advero.
Cat despre portofoliul Advero te invit domnule Bond sa il analizezi. Putem bea o cafea si sa rasfoim impreuna ce am facut noi pana acum.

1:07 AM  
Anonymous Anonymous said...

Deja m-ati enervat. Foarte tare. Voi astia care se cred mari freelanceri, dar pe care nu ii angajeaza nimeni ca cer prea multi bani pe nimik, si care fac identitati la supermarketuri din cartier, imi fut mie buna dispozitie zilnic. Faza cum ca eu as fi perfect era o autoironie, dar u need brain to get it, biatch. Cand o sa vad in portofoliul vreunuia din voi un client la fel de tare ca peugeot, axe sau green park atunci iesim la o cafea. Intai cumparatzi-va programe cu licentza dak va tzine cucu. Pana atunci mai betzi laptic sa crestetzi mari.

1:14 AM  
Anonymous Anonymous said...

uite-te in portofoliul Lui Gabi Toth si o sa vezi clienti importanti (si din tara si din strainatate), uite-te la Adrian de care te-ai luat (Universitatea si diversele ei programe)

iar daca imi ziceti mie ca Green Park e un client mare, asta imi arat exact nivelul la care voi va situati. Doua codite pentru Peugeot si Axe in portofoliu e ca si cum s-ar lauda uzina de la gaesti ca face arcuri de la surubul din trenul de ateriozare al unui F16.

2:04 AM  
Anonymous Anonymous said...

iar pentru CRISTIAN: in conditiile in care ADVERO face "advertising", "deraierile" de portofoliu de genul identitatilor pentru NICIMAN, GMP sau alte chestiute de astea obscure care populau vechiul site ce sunt ??
uitandu-te comparativ, sunt convins ca poti macar sa intelegi ce inseamna proiecte bune, daca sa faci unul este mai greu ...

PS: nu stiu cine este GAVRILESCU, dar tonalitatea discursului este una neintalnita pe aici. sincere felicitari si as vrea sa il cunosc si eu ...

2:09 AM  
Blogger Cristian said...

mr. Bond, se pare ca ma cunosti destul de bine si incep sa banuiesc cine esti. Nu am creat acest blog ca sa laud Advero si nu o voi face nici de acum inainte. Discutiile despre creativitatea noastra prefer sa le fac fata in fata, cu argumente pertinente. E usor sa spui ca Niciman sau G&P nu sunt creative prin prisma tendintelor din 2006 in branding. Proiectele respective au 3 ani si probabil a venit momentul sa fie schimbate. De ce nu le faci tu mai bine? Cat despre Green Park, e un client cu mult mai mare decat crezi.

Ps. invitatia la cafea ramane valabila.

2:22 AM  
Anonymous Anonymous said...

Auzi bre tataie, hai sa iti zic ceva. green park este mai mare decat tot ce ai facut tu pana acum. Erau numai cateva exemple. Dak vrei pot sa iti mai dau exemple: cotnari, cosarom, nelmar etc. Si am si o intrebare de ce nu ai facut tu coditele alea de care vorbesti pentru firmele astea mai mari? De ce nu te-au ales pe tine ca sa faci "arcurile de la suruburile de la F16" ? De ce ? Tu cu ce te lauzi? Care e cel mai mare buget pe care l-ai administrat? Care e cea mai misto identitate facuta de tine? Care e cea mai mare animatzie 3d pe care ai facut-o? Cati angajatzi ai? Unde e sediul tau? Scuza-ma dar nu pot sa apreciez o firma ca innerpride care are portofoliul pe un site moca de genul uv.ro Am fost si eu freelancer si aveam si eu lucrari ca ale lui mironexcu. Dar nu ieseam cu ele in public sa ma laud si sa critic pe altii care fac id-ul la Campionatu Mondial. Ca aia la cati bani au luat pe treaba aia te cumpara si pe tine si pe toti prietenii tai. Got it?

2:24 AM  
Anonymous Anonymous said...

Interesant... in loc sa va sapati si sa va improscati in halul asta, mai bine faceti ceva pentru industria in care lucrati. E tipic pentru Romania - in loc sa colaboram, mai bine ne dam in cap unii altora...
In alta ordine de idei, toate detaliile despre InnerPride pot fi gasite in Anuarul Media&Advertising 2006 - aveti acolo tot ce vreti sa stiti.

4:54 AM  
Blogger Cristian said...

E ciudat cum a aparut Innerpride in discutia noastra. Cine e innerpride? Nu scrie mare lucru in anuar.

7:39 AM  
Anonymous Anonymous said...

nu conteaza "cine e innerpride", conteaza ce treaba are advero cu proiectul artera, intrebare la care inca nu mi-ati raspuns.

8:03 AM  
Blogger Cristian said...

daca citesti cu atentie tot ce am scris ai sa vezi ca advero nu are nici o treaba cu proiectul artera. In schimb, eu personal, am fost deranjat de atitudinea grupului de pe blogul respectiv care lauda un proiect local si critica un alt proiect pentru simplul fapt ca nu il inteleg. Un campionat de fotbal are un public extrem de mare. Persoane de la sa zicem 10 la 70 ani, de sex masculin si feminin, de pe toate continentele. Este dificil sa gasesti o solutie grafica atat de clara incat sa spuna tuturor acelasi lucru. Mie personal imi plac mai multe dintre variantele de pe situl respectiv (http://www.11designer.de) si preferata mea tot numarul 9 este, dar, ma indoiesc ca tatal meu ar aprecia acele pete fotbalistice de vopsea.
Cat despre problema noastra, eu nu am nimic cu tine, care probabil ai realizat Artera, nici cu Innerpride, chiar daca acolo se vorbeste exagerat de mult despre noi si nici cu domnul Mironescu personal. Acesta e un blog, in care oricine isi poate spune parerea si nu va fi cenzurat asadar si "Prin urmare imi spun opinia".

11:26 AM  
Anonymous Anonymous said...

Salut. Sunt George de la Advero, sa fie mentionata si apartenenta la grup, si ma intreb daca cei care posteaza pe blog, asta sau altul, chiar cauta sa-si expuna un punct de vedere, sa fie curios la feedback-ul primit de la altii sau pur si simplu vor sa fie destepti, sa arate ca au un punt de vedere fie el cum o fi... prost sau bun, sau sa-si faca publicitate...:))
In aceata idee Artera nu e treaba mea, e treaba celor care nu-si dau numele, si nici nu-mi pasa de ea, ca oricum nu are cum sa fie un jucator important pe piata materialelor de construcii, sau instalatii sau orice, nu mai spun de inrudirea cu Visaria care e tare. Cred ca pentru a avea o discutie cat de cat constructiva, mucu ar trebui sa fie mai putin vehement in alocutiuni :), si cei pe care nu-i cunosc, sa studieze ce am facut daca vor sa combata, sa incerce sa inteleaga contextul, piata, alea alea.
Cat despre Niciman sau G&P este cineva curios care sunt clientii lor, ce profil ... de unde si pana unde tre sa-ti placa tie... domnule bond adevarat, care nu ai nevoie de o saniuta sau ce mai fac respectivii...
Toate bune si sper sa aveti un nume si organizatie cand mai scrieti ca de nu pierdem vremea si vorbim ca ... de dupa perdea.
Si de cateva zile caut masinile colate in oras, poate au o lucrare la distanta ca nu le-am vazut...

2:47 PM  
Anonymous Anonymous said...

....una peste alta e greu pt unii din afara sa-si dai seama cine are dreptate. Dar nu e la fel de greu sa simt invidie in spusele unora ca mister mironescu sau sorin nu mai stiu cum. Domnii mei daca aveti ceva de aratat nu incercati sa va evidentiati talentul in galceve copilaresti si ironice cu oamenii de la advero.
Aratati macar jumatate din ce sunt ei capabili sa faca si apoi lansati-va in discutii in care sa le criticati lucrarile, clientii, bla bla bla...........Caci critica venita din partea unor mediocrii care se vor a fi impartiali si obiectivi ...
De asemenea se vede clar ca cel tare in "experienta cea mai facila si in cea mai scurta cale de a te baga in fata"- a vorbi- este acest domn bond adevarat!!! Si nu o spun asa de dragul de a ma "baga in fata" ci pt ca asa se intelege din asa zisele lui comentarii.
Cat despre Advero...da dragilor... cel mai probabil aveti motive sa fiti invidiati si discutati de catre anumiti oameni plictisiti si complexati de neputinta lor, dar puneti-va in aplicare inteligenta si pe acest blog si incercati pe cat cu putinta sa ignorati. La urma toata nu aveti nevoie de " inclinarea cu respect" a acestor vorbareti in fata proiectelor dumneavoastra de design. E adevarat ca aveti nevoie de recunoastere, ceea ce e natural si firesc, dar nu o cautati la unii si altii care impartasesc opinii"impartiale si obievtive".
D-nule Cristian lasa deoparte invitatile la cafea pt o eventuala rafuiala fata in fata...nu e inteligenta miscarea...iar mister mironescu ci bond adevarat nu uitati ca vorba multa..si proasta...saracia omului

4:20 PM  
Anonymous Anonymous said...

George de la advero : relevanta intrebarii mele de artera ar fi urmatoarea : atat timp cat advero nu are nici o treaba cu proiectul in cauza, inseamna ca, asemeni domnului Mironescu, toata discutia despre artera sau chiar CM, e doar o parere personala si nimic mai mult. Asa ca de unde dreptul de a ataca o persoana doar din prisma parerilor ? Nu conteaza de ce talie ar fi artera sau orice alta firma, conteaza atitudinea.
Intr-adevar nu stiu cum s-a ajuns la o discutie advero vs. innerpride sau advero vs. the world. E stupid.

Iulyboy : daca e asa de greu sa-ti dai seama din afara cine are dreptate si cine nu, te rog urmeaza-ti propriul sfat catre domnul Cristian si lasa deoparte sfaturile inutile. O cafea, la momentul de fata este cel mai bun mod de a incheia o cearta absolut inutila si total neconstructiva.

11:08 PM  
Blogger Adrian Mironescu said...

Vorbiti total de aiurea. Nu am pomenit nimic de advero iar toate posturile pe care le-am facut pe blog le consider pertinente. Cine a dorit sa comenteze, a putut-o face pana acum.
Ei au pornit discutiile total nefondate si malitioase si tot ei le-au intretinut. Probabil bunul simt a disparut odata cu aparitia orgoliilor orbitoare. Poate nu au de munca si isi ocupa timpul cu jignitul oamenilor. Invidii nu am. Admiratii da- vezi sectiunea "Role models".
Personal spijin, dupa puterile mele, ce e bun pe partea creativa de la noi iar cine ma cunoaste stie asta. Daca as fi avut o atitudine in care eu ma laudam ca sunt cel mai bun iar cei din jur niste nimicuri, da, ar fi fost indreptatit sa fiu atacat. Asa cred ca a-ti facut-o degeaba. Bafta pe mai departe!

11:53 PM  
Anonymous Anonymous said...

Domnule Sorin, nu avem treaba cu artera, discutia a inceput de la un articol de pe blogul dl-lui mironescu care e public, nu si comentariile pe care le cenzureaza.
daca tot scrii pe aici poti sa-ti spui parerea sau preferi sa pui intrebari...
Asa ca inca o data ...Advero nu are nici o treaba cu Artera, nu am vazut nimic pe piata mai mult decat acest articol in care e o poza a unei masini...
By the way... unde lucrezi? sau crezi ca nu conteaza :D

Toate bune domnului mironescu care am inteles din ultimul mesaj ca are treaba... sa nu-l retinem..:))

3:03 AM  
Anonymous Anonymous said...

Imi pare rau sa va stric entuziasmul critic cu niste precizari, dar va rog sa luati in calcul faptul ca in a evalua un proiect (oricare ar fi acesta) exista un criteriu imediat, subiectiv si personal, si unul teorectic, care sa se bazeze pe intelegerea mecanismelor si a strategiei de brand care stau in spatele unei expresii vizuale pentru o identitate. Atat timp cat in blogul lui Adi Mironescu era precizat clar despre care abordare este vorba, nu vad de ce se "sidereaza" posesorul acestui blog. Insa in orice caz, un audit al unei identitati sau o analiza a unei arhitecturi de brand nu porneste de la o supozitie sau subiectivism. Proiectul ARTERA are in spate o auditare si o strategie de brand care insumate inseamna trei sute de pagini de analiza si trei luni de munca sustinuta. Daca el a reusit sau nu, clientul este cel care va concluziona, prin prisma rezultatelor si a performantelor pe care le asteapta de la brandul respectiv. Oricum, constat ca situarea pe palierul "haide sa ne bagam in seama" nu a disparut inca si doresc sa inchei cerandu-mi scuze ca am intrat in aceasta polemica, si multumindu-va pentru intentiile voastre critice, chiar daca nu toate le-am inteles (cum ar fi spre exemplu legatura dintre VISARIA si ARTERA).

3:08 AM  
Anonymous Anonymous said...

Blogurile sunt instrumente de opinie, deci sunt subiective prin insasi natura lor. Nu inteleg de ce scandalul asta mare si atacurile inutile lansate in toate partile. Toti avem dreptul la libera exprimare atata timp cat se incadreaza in limitele bunului simt.

3:37 AM  
Anonymous Anonymous said...

Draga domnule Sorin, sfatul inutil era adresat lui cristian de la advero...prin urmare nu te viza.Si nu uitati ca primul inghesuit sa arunce cu sfaturi si vorbe sunteti d-voastra. Asa ca de ce nu sunteti gentelman si fiti primul care renunta la impartirea sfaturilor!

3:55 AM  
Anonymous Anonymous said...

Domnule George de la Innerpride, nu am contrazis nici un moment volumul de munca depus de agentia pe care o conduci la realizarea acestui proiect, daca au venit din partea noastra unele comentarii au fost pareri si atat. Nu am incervat sa discreditam realizarile dvs. Conexiunea dintre Artera si Visaria vine de la apartenenta la un grup de firme, cum apar pe un site nedemn de comentarii, sper ca nu e semnat de voi.
De aici pana la afirmatiile unor persoane din ambele firme e cale lunga, deschisa de nu stiu cine, dar care trebuie oprita, nu ma ajuta pe mine sau pe dvs.
Daca vei dori sa comentezi un proiect de-al nostru suntem mai mult decat dornici sa aflam parerea dvs., dar observatiile sa fie pertinente si semnate.
Nu e un concurs intre noi, si daca va fi vreodata un client pe care ne vom "bate" sper ca cea mai buna idee sa castige.
Spor si toate bune.

4:38 AM  
Anonymous Anonymous said...

Scopul blogului e de a discuta despre identitate. E o pasiune de a mea si de aceea mi-am facut blogul. Nu am nici o dragoste pentru artera. Totusi consider ca e o identitate reusita si ca mai face sa mai creasca nivelul Iasului la acest capitol. Din prisma aceasta am vazut subiectul. L-am raportat la Iasi. Logo-ul CM tot nu imi place. Nu trebuie sa te mai aprinzi din cauza asta. Nu te mai lua de mine de aiurea. Bafta la ce faci tu!

10:20 AM  
Blogger Cristian said...

eu nu m-am luat de tine si de ce faci tu. am criticat o atitudine care mie nu mi s-a parut corecta si daca eram la o bere fata in fata la fel ti-as fi spus. povestea cu innerpride vs advero a aparut de nicaieri. am lasat comentariile ptr ca eu nu cenzurez replicile de pe blogul meu. fiecare poate sa spuna ce crede si respect asta. multa bafta si tie!

11:25 AM  
Anonymous Anonymous said...

:) Ma uit pe www.advero.ro si pana in momentul de fata nu remarc nimic acolo care sa va permita sa criticati munca altora.

11:49 AM  
Blogger Cristian said...

iar incepem...

11:58 AM  
Blogger Cristian said...

mi-ar placea ca acest comentariu al meu sa fie concluzia si sa incheie aceasta disputa. uitandu-ma pe cele 32 de comentarii de pana acum am remarcat ca eu si adrian, care suntem sa zicem "autorii" acestui conflict am comentat cel mai putin si deloc la adresa celor doua agentii implicate. atunci cand am scris controversatul comentariu pe care nu cred ca l-a citit nimeni cu atentie in afara de adrian, ma asteptam sa urmeze 4-5 schimburi de replici intre mine si acesta, apoi sa se termine amical eventual la o bere. Ce a iesit, m-a pus pe ganduri. Vreau sa cred ca aceasta disputa se datoreaza faptului ca noi, publicitarii, suntem niste razboinici mercenari care ne luptam pe acelasi camp de batalie, uneori in tabere concurente si suntem agresivi din fire. Ar fi pacat ca adevaratul motiv sa fie invidia. Eu personal nu am de dovedit nimic nimanui. Singurele agentii la care ma raportez sunt cele de afara. Nu stiu daca Advero este mai buna decat Innerpride sau alta agentie din Iasi si nici nu ma intereseaza. Discutam cu cativa colegi de-ai mei, ca cel mai bine ar fi sa ne intalnim din cand in cand, in padure, la un paintball si ne-am descarca "furia" asta inutila. Ar fi bine ca aceasta lupta sa ramana doar in licitatii.

1:16 PM  
Anonymous Anonymous said...

"Ma uit pe www.advero.ro si pana in momentul de fata nu remarc nimic acolo care sa va permita sa criticati munca altora."

Ma uit pe www.abotez.ro si nu remarc nici eu mare lucru care sa va permita sa criticati critica adusa de Advero.

7:27 PM  
Anonymous Anonymous said...

rectific, www.abotez.COM

7:28 PM  
Anonymous Anonymous said...

Iuliana, fetito, cred ca ca glumesti cu glume proaste ... dar nu e mai putin adevarat ca voi va uitati si la Landor si nu vedeti nimic care sa ii recomande. Va explic eu: jucati in ligi diferite. Champions League se vede putin diferit de pe tarla dupa o miuta. Asa ca pune manuta si ia exemplu de la colegi de generatie care se straduie discret si pasionat sa faca ceva (salutare domnului Andrei D. Popa) si pune si Grapefruit la linkurile de pe siteul tau. E prea evidenta chestia, chiar daca in cel mai bun caz, daca te pricepi, ai putea ajunge in Grapefruit ca sa le repari si lor pe acolo cate ceva pe la usi sau geamuri.

"I had to shoot you by default" :D

12:30 AM  
Blogger Cristian said...

domnule "bond adevarat", toata lumea stie ca esti George Nisioiu. De ce nu te semnezi? Si apropos, bondyman nu vine de la bond...

1:49 AM  
Anonymous Anonymous said...

Salut,
Repet rugamintea de a inceta discutiile aberante despre agentii... care e mai tare si mai ..., daca comentam sa o facem pertinent, la obiect.
Vad ca inca e mai important sa fii cel mai tare in "clanta", fara sa fii destul de tare sa semnezi un post.
Respect!(by default)

2:38 AM  
Anonymous Anonymous said...

Cred ca acum va este tare ciudata la toti ca aveti o varsta totusi si trebuie sa pastrati aparentele, ca doar na, sunteti shefi de agentii unii, ca altfel cred ca v-ati injura de s-ar cutremura netul :))))

2:54 AM  
Anonymous Anonymous said...

Mai, voi astia de la Advero de ce sunteti asa lipsiti de inima? Nu inteleg...
Lasati-i mai si pe altii sa traiasca !!!
Nu vedeti cat se straduiesc? Ar trebui apreciati.
Nu va suparati dar, eu i-as ajuta in primul rand pentru ca am suflet si mi-e mila, iar in celalalt rand pentru ca retina mea nu suporta mizerii vizuale cu nume pompoase.
Asa ca, va rog mult, ori ii lasati in pace, ori ii ajutati!

4:20 AM  
Anonymous Anonymous said...

Andrei Popa e un dicstrus. Ce draq dati exple d`astea? E un ciudat si un om care vorbeste enorm de mult si fara obiect. De vreo un an - doi freaq poarta la grapefruit si se crede cel mai cel. Va zic eu nu e nimik de capul lui. Nu e instare sa deseneze nici macar o frunza, el a sarit direct la maus...

4:51 AM  
Anonymous Anonymous said...

George Nisioiu said:
"Asa ca pune manuta si ia exemplu de la colegi de generatie care se straduie discret si pasionat sa faca ceva (salutare domnului Andrei D. Popa)"

Nu vreau sa par rautacios, dar vad ca cine pupa unde trebuie mai cu foc, ia mai multe puncte de bonus. Bravo Andrei, viitorul iti este senin !

In al doilea rand, vad ca domnul Nisioiu acuza pe altii de calitatea slaba a portofoliului.. eu l-as invita sa explice minunatia asta: http://www.studioprimer.com/blog/?p=32

5:04 AM  
Anonymous Anonymous said...

AJUNGE! S-a mers prea departe!
In loc sa promovati ideile constructive, din contra, ganditi pe invers. Pacat.
Cristi, imi pare rau ca te-ai luat de mine. Daca m-ai fi cunoscut mai bine, ai fi realizat ca a fost pe degeaba.
Va doresc tuturor inspiratie si spor la munca!

12:01 PM  
Anonymous Anonymous said...

Takeshy, anonymous ca nah...

Nu pot sa zic decat: WOW.
Am mai vazut certuri dar asta le intrece pe toate. E de aia cu care are oole mai mari si care a clocit mai multe. Limbaj de cartier cu adevaratii "profesionisti".

Ceva constructiv, m-as obosesi degeaba.

Bafta

12:38 PM  
Anonymous Anonymous said...

Bond | Nisioiu:
"daca te pricepi, ai putea ajunge in Grapefruit ca sa le repari si lor pe acolo cate ceva pe la usi sau geamuri"

Pai ce sa zic ..mai degraba necunoscator dintr-asta ca mine cum zici tu, decat shef de agentie cunoscut drept un neserios mai de toata industria creativa din Iasi. Asa caracter, asa exprimare, nu-i nimic de mirare. Si daca ar mai fi si ceva coloana vertebrala, ca sa nu trebuiasca sa te ascunzi in spatele unui nick...

Il dai ca exemplu pe Andrei Popa pentru ca va asemanati in arogantza si lipsa de respect pentru altii, plus ca era si normal sa plece de la tine de la agentie din moment ce Universul nu poate tine in acelasi loc doua talente absolute ca voi doi.

Sa inteleg ca inca mai esti suparat pe mine ca nu am acceptat sa fac si eu parte din extraordinara echipa de la Innerpride? Lasa, poate a treia oara o sa fie cu noroc.

Ne vedem pe blog.

1:02 AM  
Anonymous Anonymous said...

"Mă uit la stele şi văd luna,
Mă uit la tine, văd furtuna,
Mă uit în urmă-i numai praf,
Şi toate-onorurile vraf."

Dedicaţie tuturor post-autorilor de mai sus.

Cu precizie elveţiană oriunde te întorci prin România cineva aruncă cu căcăt în tine. Eu cred ca normal ar fi să te duci să te speli după asta, pentru ca altfel puţi. Ceea ce este interesant, totuşi, e că românul stă acolo asa murdar de căcăt şi aruncă şi el înapoi.

Hai România!

PS. Nu contează cine sunt. Important e ca sunteţi voi deştepti. :)

3:46 AM  
Anonymous Anonymous said...

mi se pare corect... :P

5:40 AM  
Anonymous Anonymous said...

domnule care nu-ti stii numele... ce vezi cand te uiti in oglida?
:))
hai curaj, incearca!!!

9:12 AM  
Anonymous Anonymous said...

Catre g. nisioiu:

Il lauzi pe tanarul Popa, dar esti sigur ca el vorbea la fel de frumos la randul lui cand venea vorba de tine ? Vezi ca se clatina famiglia daca nu stii de cine sa te feresti si in cine sa-ti pui increderea ;)

Hai bafta, ne porcim si mai incolo.

11:11 AM  
Anonymous Anonymous said...

??? pina la urma de unde se ajunge la a spune ca mr bond e mr. Inner si asa mai departe?

cred ca a pune cuvintele in gura altuia si a da cu pietre dupa, e putin cam 'parsiv'.

12:46 AM  
Blogger Cristian said...

sa spunem ca stim din surse sigure...

1:13 AM  
Anonymous Anonymous said...

Maria Magdalena e urmarita de multimea infuriata de desfraul ei...
Se intrevede o bataie cu pietre, cum era la moda.
Isus:
- Stati! Cine n-a pacatuit niciodata sa arunce primul!
Liniste in multime. Totusi, de undeva din spate o femeie imbracata in negru lanseaza o caramida fix in teasta Magdalenei.
Isus (uitandu-se in multime):
- Mai, mama, ma disperi!!!

3:11 AM  
Anonymous Anonymous said...

:))))))) tare bancul!

3:41 AM  

Post a Comment

<< Home